Bruusk's Great Load - The Bruusk Of Confidence.

Thailand är bäst ändå

Hyra hus
Jag, min man och våra ungar bestämde oss i höstas för att åka till Thailand i ett halvår för att testa på hur det är att bo utomlands. Och nu har vi varit här i två och en halv månad och vi vill aldrig åka härifrån!! Det är såå underbart att leva här, asså verkligen underbart. Som att leva i ett paradis verkligen. VI har hyrt ett hus precis på stranden. Det är hur fint som helst, vi har liksom panorama fönster ut över det kristallklara havet. Det finns endast en nackdel och det är att vi har en skjutdörr i glas, och den har vi alla gått in i ett antal gången när vi trott att den är öppen, haha så klantigt! 

Min man gjorde det senast igår, han skulle springa ut för att prata med någon som gick förbi och sprang rakt in i dörren, helt sjukt tålig måste den ändå vara, eftersom att den inte gått i tusen bitar redan! Jag trodde typ att den skulle gå sönder för vår lilla dotter på tre år råkade gå in i den första veckan. Men den har överlevt rätt många smällar ändå måste jag säga. 

Vill aldrig hem
Vi har varit här nu i två och en halv månad som sagt, och vi vill aldrig någonsin hem. Vi har ju inga biljetter hem och ska jag vara helt ärlig funderar vi på att strunta i att boka några heller. Jag vill jättegärna stanna här för evigt. Kan inte tänka mig ett bättre ställe för ungarna att växa upp på än här, i paradiset. Och jag älskar hur hela familjen blivit påverkade av thailändarnas softa syn på livet. Det är ingen stress liksom och jag bara känner hur bra det är för våra välmåenden. Tror vi stannar här livet ut ändå.